Bingo

Leer de de regels en geschiedenis van Bingo!

Bingo, eens op een tijd Bingo was een niet voordelig spel dat om een spel van bejaarde mensen werd beschouwd als en meestal bij kerken en pensioneringshuizen werd gespeeld. Bingo was onaantrekkelijk aan de meerderheid van de bevolking maar in de laatste jaren had het spel van Bingo veel populariteit en niet door zuivere commerciële publiciteit bereikt. De verandering van de achting van Bingo kwam langzaam maar zonder enige twijfel is het toenemend elke dag.

De ooit veranderende wereld van de het gokken wereld was een beetje onvoorbereid voor de transformatie van Bingo van een spel van bejaarde burgers en de Christenen aan een aantrekkelijk spel, werden allen verrast door het.

De spelen van Bingo zijn zo eenvoudig dat om het even welk kind het belangrijkste idee kan begrijpen. In Bingo zijn er de tabletten en op hen zijn de aantallen gedrukt bij willekeurig, bestaat om het even welk soort combinatie. De tabletten bestaan met vijf rijen en vijf kolommen zo het aantal vierkanten die door de rijen worden gevormd en de kolommen is vijfentwintig. Het doel is een volledige rij, kolom of een diagonale lijn van aan kant aan de andere kant van het vierkant van Bingo te voltooien.

Een kleine en ronde kooi wordt geplaatst op een stadium waar de manager van het spel Bingo zit. Van een lounge in de kooi trekt de manager dan een bal die op het een aantal duidelijk is. Gewoonlijk gaan de aantallen van één tot negenennegentig. Nadat het aantal door de manager wordt getrokken kondigt hij dan het uit luide aantal aan. Als het aantal op uw tablet dan aanwezig is kunt u het kruisen of een gat daarin slaan, zal deze aanwijzing u helpen om de aantallen te controleren die reeds teruggetrokken door de manager van het spel. Als u een volledige rij voltooide, winnen de kolom of de diagonale lijnen dan u. Vijf aantallen in de juiste orde zullen u een prijs waarborgen.


Close