Bingo

Lär att bingo'sen härskar och historia!

Bingoen på en tidBingo var en gång en non lönande lek som var ansedd att vara en lek av åldringfolk och lektes mestadels på kyrkor och avgånghem. Bingoen var unattractive till majoriteten av befolkningen, men i de sist få åren hade leken av bingoen nått mycket popularitet och inte av bara reklamfilmpublicitet. Ändringen av bingo'sens aktning kom långsamt, men utan ett tvivel är det den dagliga resningen.

Ändrande den någonsin världen av dobblerivärlden var a bet unprepared för omformningen av bingoen från en lek av gammalare medborgare, och alla kristen till en attraktiv lek, förvånades av den.

Lekarna av bingoen är så enkelt att någon barncanfattningsförmåga den huvudsakliga idén. I Bingo finns numrerar det ut tabletsna och på dem skrivs slumpvis, någon sort av kombinationen finns. Tabletsna består med fem ror, och fem kolonner, thus som numrera av kvadrerar bildat av ror, och kolonner är tjugo fem. Målet är att avsluta ett färdigt ror, kolonnen, eller en diagonal fodrar från på sida till andra sidan av bingo'sen kvadrerar.

En liten och rundabur är fastställd på en arrangera var chefen av Bingoleken sitter. Från en foajé i buren handtagen för chef därefter en klumpa ihop sig som på den en numrera markeras. Vanligt numrerar går från en till nittio nio. Efter numrera har dragits av chefen, meddelar han därefter numrera ut högt. Om numrera är närvarande på din tablet, än du kan korsa den eller slå en spela golfboll i hål i den, denna indikeringen ska hjälp numrerar du som övervakar, som redan draget ut av chefen av leken. Om du avslutade ett fullt ror, kolonnen, eller diagonalen fodrar än, segrar du. Fem numrerar i rätten beställer ska garanti dig en pris.


Close